Om Hallands Bergtjänst

Stenhårt arbete

Under tidigt 90-tal efter långa och många samtal övertygade Uffe Gunnarsson sin far att köpa en vajersåg till hans fars stenbrott där även han och hans bror arbetade. Efter att ha jobbat med vajersågen i stenbrottet under 25 år var Uffe sugen på nya utmaningar. Han bestämde sig då för att starta upp en konsultfirma och vajersåga inom entreprenad istället. Efter 2 års konsultande insåg Uffe att det var dags att starta aktiebolag och driva företag som sin egen entreprenör.

 2013 startades så Hallands Bergtjänst AB och sedan dess har det blivit otaliga uppdrag såväl stora som små. Namnet till trots utförs de allra flesta uppdragen i Stockholms- och Göteborgsområdet, men vi har även många små och stora kunder utspridda över hela landet. 

Dessa åren har givit oss en stor kundkrets och vi är måna om att skapa långsiktiga relationer med såväl våra kunder som våra leverantörer.

Uffe och hans team är alltid sugna på nya utmaningar och tar sig gärna an såväl stora som små jobb - så tveka inte att höra av er!

Sagt om Hallands Bergtjänst:

"Flera otroligt väl utförda vajersågningar har levererats åt oss av Hallands Bergtjänst. Kunnig och positiv personal som löser de mest komplicerade projekten. Hallands Bergtjänst är förstahandsvalet för oss när det kommer till vajersågning." 

KEVIN LINNÉR, KPJ BERGARBETEN AB

Vi är medlemmar i: